22e jaarlijkse Pattaya Bike Week vindt plaats in Pattaya van 9 februari tot 10 februari 2018

Motorrijders die aankomen in Pattaya!

Verwacht wordt dat 50,000 motorliefhebbers aanwezig zullen zijn terwijl de Burapha Bike Week van 12-13 februari Pattaya weer binnenkomt.

Fietsclubs van over de hele wereld zullen deelnemen aan het jaarlijkse festival in het Eastern National Indoor Sports Stadium op Soi Chaiyapruek 2.

Prasan Nikaji, president van de Siam Motorbikes en hoofd van de Burapha Motorcycle Club, zei dat het evenement dit jaar meer op muziek dan op fietsen zal focussen, met naar verwachting beide dagen grote rockacts.

Pattaya heeft een beroep gedaan op alle vier de lokale politiebureaus voor hun steun en veiligheid.

Elk jaar voorafgaand aan het evenement rijden motorrijders door Pattaya in een 'drive for peace'-initiatief, en het evenement haalt elk jaar een enorm bedrag op voor het goede doel. Deze rit vindt plaats in de dagen voorafgaand aan het evenement en details zijn te vinden op hun officiële Facebook.

Het is een enorm evenement waar niet alleen motorrijders van genieten, maar ook toeristen en lokale Thais. Het evenement duurt tot diep in de avond en toont enkele van de beste showmotoren, van choppers tot Harley Davidson's in Thailand, terwijl er de hele dag door geweldige livemuziek is. Zoals met alle evenementen in Pattaya is er een grote selectie aan eetstalletjes en natuurlijk met een evenement van dit soort genoeg plekken om een ​​biertje of twee te pakken!

Wij hier bij The Pattaya News hopen dat je klaar bent om je motoren te starten en te genieten van een geweldige fietsweek!

Abonneren
BRONBurapha Fietsweek Facebook
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/