Bijgewerkt: Britse National, 25, betrokken bij de vallende dood van Thaise vrouw, is veroordeelde verkrachter, op de vlucht voor Britse autoriteiten voor drugsaanklachten

Verdachte Recce Vella, VK, en wijlen Wannipa Janhua, Thailand.

We hebben gisteren verslag gedaan van de vallende dood van Wannipa Janhuathon, 26, uit Thailand in de Cosy Beach Condo in het Pratamnak Hill-gebied van Pattaya en hoe British National Reece Vella de plaats van het incident ontvluchtte en later werd gearresteerd in een bar in de buurt van het appartement waar het incident heeft plaatsgevonden. Vandaag hebben we nieuwe informatie voor onze lezers over de heer Vella en zijn verleden.

 

Verdachte Recce Vella, VK, en wijlen Wannipa Janhua, Thailand.

Er is nu onthuld dat de heer Vella vorig jaar in de Crown Court van Worcester was op beschuldiging van het leveren en verhandelen van klasse A-drugs. Deze aanklachten waren openstaand en de heer Vella ontvluchtte het land en de aanklachten gingen naar Thailand. Hij heeft nog steeds een uitstaand arrestatiebevel in het Verenigd Koninkrijk.

Vella zat eerder in 2012 in de gevangenis voor vier jaar en negen maanden nadat hij schuldig had gepleit voor het verkrachten van een Britse tiener. Uit gerechtelijke documenten blijkt dat hij haar minstens twee keer in het gezicht heeft geslagen en haar heeft geslagen met een deksel van een vuilnisbak voordat hij haar heeft verkracht. Als gevolg van dit incident werd de heer Vella voor het leven benoemd tot zedendelinquent en werd hij opgenomen in het permanente Britse register van zedendelinquenten. Het is op dit moment onduidelijk of dit de heer Vella had moeten beletten om internationaal te reizen.

Op dit moment verblijft dhr. Vella in de politiehechtenis van Pattaya en er worden nog steeds aanklachten tegen hem ingediend. We zullen je hier bij The Pattaya News van meer updates voorzien zodra we ze ontvangen. Onze gedachten en harten zijn bij het slachtoffer en haar familie.

De politie van Pattaya verhoort de Britse toerist Reece Vella, 25.
Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/