Twee toeristen en een Thaise vrouw zijn omgekomen bij een motorongeluk met hoge snelheid in Pattaya.

Foto van de motorfiets van het slachtoffer na het ongeval. Met dank aan Chaiyot Pupattanapong

 

Een 22-jarige Russische man, Mr. Aleksandr Zakharov, en zijn passagier en vriendin, Miss Netnapa Prawatdee, van begin 20, werden gedood toen zijn Kawasaki Z900-motorfiets waarop ze met hoge snelheid reden een Zuid-Koreaanse man, Mr. Yongseok Choi, 20, die om 7 uur de weg overstak voor Soi Pattaya 12.10 in Tambon Nongplue van Chon Buri's Bang Lamung-district.

Meerdere getuigen melden dat de heer Zakharov met hoge snelheid reed en dat zowel hij als zijn passagier geen motorhelm droegen, zoals vereist door de Thaise wet. De motor van de heer Zakharov raakte een van een groep toeristen die op het moment van het ongeval probeerden de weg over te steken. Het is op dit moment niet bekend of er stoffen, zoals alcoholische dranken of drugs, in het systeem van de heer Zakharov zaten op het moment van het ongeval.

De autoriteiten hebben de families van de slachtoffers geïnformeerd en er zullen verdere regelingen worden getroffen. Wij hier bij The Pattaya News rouwen om alle slachtoffers en steunen en moedigen iedereen ten zeerste aan om de snelheidslimiet te volgen en een motorhelm te dragen.

Mogen ze rusten in vrede.

 

Het koppel in gelukkiger tijden
Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/